Thailändsk soppgryta

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
3
Thailändsk soppgryta

Thailändsk soppgryta är en matig soppa som är extra god när vädret utanför inte riktigt är som i Thailand! Fisken, majsen och potatisen gör att soppgrytan mättar rejält.

Thailändsk soppgryta

Ingredienser

4 portioner
800 g  potatis
1   paket fryst hokifilé (à 400 g)
1   purjolök
1 dl  majskorn
2   förp thaisoppa (à 500 ml)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Bytte ut thaisoppan mot faboulous fish, eftersom thaisoppan innehöll animaliska produkter. Supergod!

Martina

2008-05-06

Fantastiskt gott och mycket lätt att göra, vi bör oftare äta en soppa, det är så härligt med en varm soppa när man varit ute i kylan och kommer in i värmen. Underbart!

Lena

2004-02-04

Det var "mummsigt" och lätt att göra...rekomenderas efter en höstpromenad och man behöver tinas upp lite.

Mikael

2003-09-30

Näringsvärde per portion

Energi0 KJ / 563 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Hoki med dillpolenta och syrlig spenatsallad
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt hoki med majsmos
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskgratäng med svampsås och purjolök
Betyg 3.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt hoki med kaviarsås och krossad potatis
Betyg 2 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ugnsbakad fisk med vitlökssås
Betyg 3.7 av 5.
28 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hokifilé med majs och salladslök
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga