Fiskgratäng med smetana och tomat

En färgglad och smakrik fiskgratäng går oftast hem hos hela familjen. Här har du plommontomater, dill, rödlök och smetana samt chilisås som utgör basen för fiskgratängen. Ät tillsammans med nykokt potatis, kokta grönsaker och middagen är äntligen serverad.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 43 2018

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2267 KJ / 542 kCal
Fett22 g
Salt1.79 g
Kolhydrater46 g
Protein34 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentarer
8 stBytte ut mot lax, krydda med vitpeppar, lite extra chilisås och slog över en liten matgrädde också. Blev väldigt gott!
Sanne
Lättlagat och mycket mustig smak!
Tommy
Smakade konstigt ! Inte gott 👎🏻
Lisbeth
Busenkelt recept. Vi gjorde på Sej istället och toppade med lite riven och lagrad prästost. Mycket enkel god rätt.
Andreas
Fisken blev INTE klar på 20min. Vi använde termometer istället, 52 grader perfekt!
Johan
Jättegod! Toppade med lite riven ost👍🏽
Kajsa
Lotta En fiskgratäng som är återkommande i vårt kök. Jättegott
Ann-charlotte
Sådär. Som vanligt får man lägga på ganska mkt tid vid alla ungsrätter.
Jonas