Fiskgratäng med saffran och tomat

Hemligheten till den här snabblagade fiskgratängen är en crème fraiche smaksatt med saffran och tomat. Bre den över fisken, salta och peppra och sätt in i ugnen i 20 minuter. Servera med kokta ärtor och kokt potatis. Svårare behöver det inte vara att få en riktigt god fiskgratäng!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 48 2019

Gör så här
00:20:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2012 KJ / 479 kCal
Fett14 g
Salt2 g
Kolhydrater48 g
Protein36 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentarer
4 stJättegod fisk! Man behåller mer av vitaminerna i potatisen om man kokar den med skalet på, så det skulle jag rekommendera.
Bo arne
Mums!
Hans
Gjorde potatismos av potatisen istället. Fisken blev jättegod! Lite extra salt på tallriken kan behövas, men ändå helt ok utan.
Malin