Asiatisk skaldjursomelett

Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat
2
Asiatisk skaldjursomelett

Pak choi bidrar med krispighet, tomaterna sötma, cayennepeppar hetta och sist men inte minst bidrar mjukosten med god smak och härlig krämighet. En fantastisk enkel vardagsrätt för dig som funderar över vad du ska servera till middag.

Asiatisk skaldjursomelett

Ingredienser

4 portioner
4 pak choi (skuren i 1/2 cm breda skivor)
smör till stekning
8 ägg
1 krm cayennepeppar
salt
peppar
10 - 12 skivade körsbärstomater
ca 200 g räk- och kräftost (mjukost)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Naaa det var ingen hit. Använde kavli mjukost och mindre än receptet men det smakade artificiellt.

Anders

2024-09-25

Såå himla god. 👍🏾👍🏾👍🏾

Andrea

2018-05-14

Näringsvärde per portion

Energi1490 KJ / 357 kCal
Fett23 g
Salt3.42 g
Kolhydrater9 g
Protein26 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Lättlagad kräftsoppa
Betyg 4.4 av 5.
372 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ugnsomelett med japanska influenser
Betyg 2.8 av 5.
25 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fiskgratäng med krämig kokossås och wokade grönsaker
Betyg 3.9 av 5.
47 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Kycklingklubbor i hoisinsås
Betyg 2.9 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pulled chicken sliders med sojamarinerad pak choi
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga