Fiskgratäng med gräslök

Rätter som i princip lagar sig självt uppskattas i de flesta hem! Här lägger du fisk i en form som omges av en härlig gräddsås med gräslök för att sedan tillagas i ugn. Servera den krämiga fisken med såsen, nykokt potatis och krispiga haricot verts.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 46 2018

Gör så här
00:12:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1736 KJ / 417 kCal
Fett10 g
Salt2.2 g
Kolhydrater45 g
Protein33 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentarer
2 stOk men receptet bör verkligen ses över för att piffa upp den rejält och ta bort lite text. T.ex varför ska man salta och peppra fisken i formen när man ändå häller på såsen? Krydda såsen! Det kan läsas ut att böborna ska i såsen då de står som ingrediens, men så var nog inte tanken...?
Michael
Mycket god och lättlagad sås som vi använde till torsk.
Rosmari