Fiskebäckskakor

Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
2
Fiskebäckskakor

Grant och väldoftande bröd som du enkelt bakar hemma. Fiskebäckskakor görs av en vetedeg med jäst, socker, smör, vatten, salt och mjöl. Kakorna gräddas i ugnen tills de fått en fin färg.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2006

Fiskebäckskakor

Ingredienser

10 kakor
1/2   sats vetedeg (se länk nedan)

Gör så här

1 sats vetedeg räcker till både Fiskebäckskakor och Ljust knäckebröd.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Det låter jättegott, ska prova baka dom! Men vad är det på kakorna?? Hackad mandel??

Camilla

2009-08-27

bättre än köpta "Hönökakor" säger barnen

Manne

2007-01-12

Näringsvärde per portion

Energi1760 KJ / 420 kCal
Fett10 g

Testa liknande recept

Danskt surdegsbröd med pumpakärnor och torkad frukt
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Örtbröd med ost
Betyg 4.6 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grahamsbröd med morötter
Betyg 3.9 av 5.
85 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Leifs frukostbröd med gojibär
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Majsbröd
Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rågkakor
Betyg 3.3 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga