Fiskburgare med rostad lökdipp
När magarna kurrar är det smidigt att snabbt får fram middagen på bordet! Om det dessutom är krispiga fiskburgare som står på menyn kan man anta att det inte kommer kivas om middagen. Ät burgarna tillsammans med krispig sallad, tomater och gör stavar av morötter. Sväng ihop en lökdipp, för sås - det måste man ju ha till sin burgare!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 18 2020
Ingredienser
Dipp
För alla
Kontrollera noga innehållet i fisken och i brödet.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri rostad lök och bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri smetana och mjölk.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana och mjölk mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer