Fisk-ish burgare med klyftpotatis
Man kan nästan lägga vad som helst innanför två hamburgerbröd, och denna vecka har vi valt fisk-ish! Potatis som kryddas upp skärs i klyftor och rostas klart i ugnen, och för att hamburgaren ska vara komplett behövs ju givetvis en dressing!. Den gör du på crème fraiche, chilisås och rostad lök. Supersmarrigt!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 2 2021
Ingredienser
För alla
Kontrollera noga innehållet i brödet och i fisk-ish filén.
Fri från ägg. Innehåller gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Enkelt, gott, smidigt, o bästa fishish
Izabella
2021-02-22Var överraskande gott! Rekommenderar att göra iordning såsen sist så man får lite crisp! Använde tabasco i såsen istället för chilisås, smakade av eftersom och den vart helt perfekt! Salladen med kålrabbi var väldigt god till! 👌
Moa
2021-01-20Vi var skeptiska till fisk-ish filén, men det var gott. Kräsna sonen på 1,5 år åt en hel filé med sås!
Lina
2021-01-17