Fiskburgare med klyftisar och dipp

Betyg 3.7 av 5.
10 personer har röstat
0
Fiskburgare med klyftisar och dipp

Barnsligt god fiskburgare på sprödbakad torsk står på kvällens meny. Till burgaren serveras rostade potatisklyftor och en dipp på crème fraiche. Servera den sprödbakade torsken med hjärtsallad, tomater och en klick sås i hamburgerbröd. Middagen är serverad!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 20 2018

Fiskburgare med klyftisar och dipp

Ingredienser

4 portioner
600 g  potatis
1 tsk  olja
salt
peppar
2   förp sprödbakad torsk (à 360 g)

Tillbehör

2   tomater
1   hjärtsallad
4   hamburgerbröd
2 dl  lätt crème fraiche (gärna tomat & basilika)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2910 KJ / 679 kCal
Fett35 g
Salt2.54 g
Kolhydrater71 g
Protein19 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Torskburgare med dip och klyftisar
Betyg 4.1 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ostburgare med chilidipp
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Laxburgare med dill och ärtdressing
Betyg 3.3 av 5.
32 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vegoburgare med ajvaryoghurt
Betyg 4.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Västkustburgare med skagenröra
Betyg 3.4 av 5.
14 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskburgare med grönsaksstavar och dipp
Betyg 3.1 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga