Fiskburgare med klyftisar och dipp

Betyg 3.4 av 5.
16 personer har röstat
5
Fiskburgare med klyftisar och dipp

Barnsligt god fiskburgare på sprödbakad torsk står på kvällens meny. Till burgaren serveras rostade potatisklyftor och en dipp på crème fraiche. Servera den sprödbakade torsken med hjärtsallad, tomater och en klick sås i hamburgerbröd. Middagen är serverad!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 45 2024

Fiskburgare med klyftisar och dipp

Ingredienser

4 portioner
900 g potatis
1 tsk olja
salt
peppar
2 förp sprödbakad torsk (à 360 g)

Tillbehör

2 tomater
1 krispsallad eller hjärtsallad
4 hamburgerbröd
2 dl lätt crème fraiche (gärna tomat & basilika)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
16 personer har röstat

Kommentarer

Supertråkig och smaklös rätt.

Erika

2024-11-06

Fyra bröd till åtta fiskar?? Konstigt recept

Emma

2024-11-05

fick 4 bröd med 8 st fiskpanetter hur tänker ni Ica

Louise

2024-11-05

Näringsvärde per portion

Energi3719 KJ / 880 kCal
Fett32 g
Salt3.4 g
Kolhydrater109 g
Protein32 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Fiskburgare med grönsaksstavar och dipp
Betyg 3.1 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hamburgare med majskolv
Betyg 4 av 5.
24 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hamburgare med dressing och morotsstavar
Betyg 4 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hamburgare med klyftpotatis
Betyg 3.9 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Hamburgare med rostad potatis
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Halloumiburgare med klyftpotatis
Betyg 4.5 av 5.
32 personer har röstat
Under 30 min att tillaga