Fiskburgare med klyftisar och dipp

Barnsligt god fiskburgare på sprödbakad torsk står på kvällens meny. Till burgaren serveras rostade potatisklyftor och en dipp på crème fraiche. Servera den sprödbakade torsken med hjärtsallad, tomater och en klick sås i hamburgerbröd. Middagen är serverad!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 16 2025

Gör så här
00:25:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi4629 KJ / 1098 kCal
Fett37 g
Salt4 g
Kolhydrater144 g
Protein38 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
5 stRiktigt gott. Över förväntan. Blandade aivar i creme frachen och hade hackad gurka till. 👌
Sofia
Smaklös och trist rätt, såsen/dressingen kändes helt fel i smak. Torra bröd. Blir inte fler ggr!
Linda
Okey snabb mat . Klyftpotatisen i Air frayer+ lite lök och gurka så blev de bra
Caroline