Fiskbiffar i dillsås

Fiskbiffar är en perfekt paradrätt till vardags. Med fiskfärs, ägg och ströbröd får du saftiga biffar av fisk – precis som med kött, fast lättare och fräschare. Servera gärna med kokt potatis, dillsås och lite broccoli för en komplett måltid.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 42 2021

Gör så här
00:04:00
00:06:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2090 KJ / 499 kCal
Fett17 g
Salt2 g
Kolhydrater46 g
Protein36 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jättegott!
Lisa
2021-11-17Färsen luktade skunk men tillagade var biffarna riktigt goda. Smakade dock inte så mycket fisk.
Rebecca
2021-11-05Vi är inte kräsna i vår familj men de här fiskbiffarna var verkligen ute goda. Såsen var god men biffarna åkte i soporna
Maria
2021-10-21