Det är då märkligt att man inte gör biffar av fiskfärs oftare! På samma sätt som med kött, blandas färsen med ägg och ströbröd. Serveras givetvis med kokt potatis, och en smarrig dillsås. Och så lite kokt broccoli. Mums.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
42 2021
Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av grädde och mjölk.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde och mjölk mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Lisa
2021-11-17Jättegott!
Rebecca
2021-11-05Färsen luktade skunk men tillagade var biffarna riktigt goda. Smakade dock inte så mycket fisk.
Maria
2021-10-21Vi är inte kräsna i vår familj men de här fiskbiffarna var verkligen ute goda. Såsen var god men biffarna åkte i soporna