Fisk provençale

Fisk provençale är ett gott och enkelt recept som måste provas! Blanda rotfrukter och grönsaker tillsammans med örter och kryddor och rosta i ugnen ca 25 minuter. Lägg på torsk och halverade körsbärstomater och tillaga ytterligare ca 10 minuter. Servera med en klick svalkande gräddfil och gärna bröd.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 14 2013

Ingredienser
För alla
Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Panerade och stekte fisken istället. Mycket gott!
Linda
2013-04-26