Grillkorv med vitlök- och persiljedipp
Får vi lov att bjuda på saftig grillkorv med välsmakande vitlök- och persiljedipp till middag? Som tillbehör serveras ugnsstekta rotfrukter och grönsaker som potatis, zucchini och lök. Mot slutet är det dags för persiljan att strös över korven och de gyllenbruna grönsakerna. Avnjut med den fräscha dippen.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 33 2015
Ingredienser
4 portioner
900 g fast potatis
1 zucchini
1 rödlök
2 msk olivolja
salt
peppar
1 ask persilja (à 20 g)
1 vitlöksklyfta
1 1/2 dl gräddfil
500 g grillkorv
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2161 KJ / 521 kCal
Fett23 g
Salt5.16 g
Kolhydrater52 g
Protein23 g
Kommentar
Ugnstekt potatis och zucchini jättegott. Kanske lite smakrikare korv. Lade till senap
Eva
2015-08-20