Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Grillad entrecôte med grillade marinerade grönsaker

Grillad entrecôte med grillade marinerade grönsaker är ett härligt recept som passar grillmiddagar i trädgården. Zucchini, paprika, sparris och tomat blir ännu godare tillsammans med bakad potatis och gräddfil.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skär zucchinin i 1/2 cm tjocka skivor. Dela, kärna ur och skär paprikan i 8 bitar. Bryt eller skär bort ca 1 cm av nedre delen på sparrisen.
  2. Grilla grönsakerna 1–2 minuter på varje sida. Lägg dem på ett serveringsfat.
  3. Dressing: Skala och hacka löken. Plocka och hacka dragonen. Blanda lök, dragon, vinäger och olivolja. Smaksätt med salt och peppar. Skeda dressingen över de grillade grönsakerna.
  4. Grilla entrecôten 2–3 minuter på varje sida. Krydda med salt och peppar.
  5. Till servering: Servera entrecôten med marinerade grönsaker, bakad potatis och gräddfil.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 zucchini
  • 1 röd paprika
  • 8 gröna sparrisar
  • 4 tomater
  • 4 skivor entrecôte
  • salt och peppar
Dressing
  • 1 rödlök
  • 1 kruka dragon
  • 2 msk vinäger
  • 1 dl olivolja
  • salt och peppar
Till servering
  • bakad potatis
  • gräddfil
Lägg till i inköpslistan

ICA återkallar ICA Wrap med tonfisk Läs mer