Fisk med broccoli och remoulad
Utsökta fiskfiléer serveras här med potatis, broccoli och remouladsås. Och självklart med citronklyftor som pricken över i:et. Fisken tillagar du enkelt och snabbt i ugnen och håller kryddningen enkel i form av salt och peppar. Potatisen serveras nykokt tillsammans med fisken. Smaklig måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 3 2019
Ingredienser
2 portioner
450 g potatis
250 g broccoli
ca 350 - 400 g kolja, torskrygg eller torskfilé
salt
peppar
1 citron
1 dl remouladsås
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3070 KJ / 733 kCal
Fett41 g
Salt2.64 g
Kolhydrater42 g
Protein45 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jättetråkigt med Färdig remoladsås.! Är inte vitsen att lära ut o peppa? Kokt potatis till det blev så blekt. Besviken
Anncatrin
2019-01-17Hej Anncatrin! Klart du kan göra din egen remouladsås: https://www.ica.se/recept/hemmagjord-remouladsas-720399/ Hälsningar Michelle
Redaktionen
2019-01-18Toskrygg alltid gott. Den färdiga Remouladsåsen var inte så tokig.
Kari
2019-01-17