Fisk med broccoli och remoulad

3
2
Fisk med broccoli och remoulad

Utsökta fiskfiléer serveras här med potatis, broccoli och remouladsås. Och självklart med citronklyftor som pricken över i:et. Fisken tillagar du enkelt och snabbt i ugnen och håller kryddningen enkel i form av salt och peppar. Potatisen serveras nykokt tillsammans med fisken. Smaklig måltid!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 3 2019

Fisk med broccoli och remoulad

Ingredienser

2 portioner
450 g
potatis
250 g
broccoli
ca 350 - 400 g
kolja, torskrygg eller torskfilé
-
salt
-
peppar
1
citron
1 dl
remouladsås

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på såsen.
Innehåller ägg.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Anncatrin

2019-01-17

Jättetråkigt med Färdig remoladsås.! Är inte vitsen att lära ut o peppa? Kokt potatis till det blev så blekt. Besviken

Redaktionen ICAse

2019-01-18

Hej Anncatrin! Klart du kan göra din egen remouladsås: https://www.ica.se/recept/hemmagjord-remouladsas-720399/ Hälsningar Michelle

Kari

2019-01-17

Toskrygg alltid gott. Den färdiga Remouladsåsen var inte så tokig.

Näringsvärde per portion

Energi 3070 KJ / 733 kCal
Fett 41 g
Salt 2.64 g
Kolhydrater 42 g
Protein 45 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept