Vit fisk som blir utsökt tack vare rikligt med gräddsås med smak av paprika och lök. Fisk i paprikasås inte bara ser lockande ut, utan smakar lika bra! Fisken passar bäst till potatis eller en grönsallad på haricots verts med rödlök.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2006
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen (kan innehålla mjölk, laktos och gluten).
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt margarin, välj havrebaserad grädde.
Gör laktosfri: välj mjölkproteinfritt margarin, välj laktosfri matlagningsgrädde.
Gör glutenfri: byt ut vetemjölet mot potatis- eller maizenamjöl.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gott! Väldigt mild så man kan krydda med något spännande.
Laura
2020-01-14Skippa vetemjöl. Tillsätt torkad el färsk chili som fräses med löken o paprikan. Krydda lite extra med paprikapulver. Koka en liten stund fyrkantiga fiskbitar i vatten. Skippa att mixa såsen. Bitar är godare o finare för ögat. Lägg över fiskbitarna i grönsakssåsen några minuter. Servera med kokt potatis och rostat surdegsbröd med vitlökssmör :-) Klicka ev lite creme fraiche över fisken, när maten ligger på tallriken. En höjdarmåltid!
Eva
2015-11-06supergott,,, uteslöt vetemjölet och slängde i lte chili,, smak sensation vill jag lova,
Lena
2015-10-09