Att bjuda på fisk-ish-pinnar är det perfekta sättet att servera de som är lite skeptiska till vegetariskt. De steks gyllene i pannan, och läggs upp ihop med potatis och gröna ärter på tallriken. Ett eget persiljesmör blandar du enkelt ihop, och det blir en riktig fullpoängare till kvällens fisk(-ish)!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
44 2020
Kontrollera noga innehållet i fisk-ish pinnarna.
Fri från ägg. Innehåller gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Nicola
2020-11-12Enkelt o gott. Skeptiska tonåringar älskade fisk-ish!
Lise-lott
2020-10-29Jag instämmer med Ida i kommentarer. Byter man ut något måste det vara så nära det man skulle ha fått så att man kan följa receptet ändå. Nu vet vi inte vad vi ska göra med kycklingen vi fick, mer än att hitta på något själv.
Redaktionen ICAse
2020-11-04Hej Lise-Lott! Du ska ha fått information i veckobrevet för matkassen om kycklingen. Ta gärna kontakt med vår kundservice med dina synpunkter så hjälper de dig. Hälsningar Elina
Magnus
2020-10-29Mycket över förväntan. Vi fick fisk-ish filéer istf pinnar. Funkade bra.
Redaktionen ICAse
2020-10-30Hej Magnus! Kul att ersättningen funkade bra! Hälsningar Michelle