Att bjuda på fisk-ish-pinnar är det perfekta sättet att servera de som är lite skeptiska till vegetariskt. De steks gyllene i pannan, och läggs upp ihop med potatis och gröna ärter på tallriken. Ett eget persiljesmör blandar du enkelt ihop, och det blir en riktig fullpoängare till kvällens fisk(-ish)!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 45 2022
Kontrollera noga innehållet i fisk-ish pinnarna.
Fri från ägg. Innehåller gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Alla gillade dessa fish-ish i familjen, det enda vi kände var att vi hellre haft en sås till en ett smör. Men gott!
Sara
2022-11-10Denna rätt var knappt ätbar, varken barnen eller jag tyckte om detta. Annars älskar barnen fiskpinnar, men detta var inte ens i närheten. Jag gillar vegetariska rätter, men då ska det vara gjort på riktiga råvaror, inte försöka efterlikna fisk eller andra produkter.
Martin
2022-11-08Enkelt o gott. Skeptiska tonåringar älskade fisk-ish!
Nicola
2020-11-12