Fisk-ish med remouladsås och citronmarinerad fänkål

Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
0Klimatsmart
Fisk-ish med remouladsås och citronmarinerad fänkål

Sugen på fiskpinnar och remouladsås fast helt i en vegetarisk variant? Är det möjligt? Japp, testa veganska fiskish som smakar som den klassiska varianten. De proteinrika och smakrika fiskisharna steks gyllene och serveras med ett fluffigt potatismos, krispig, citronmarinerad fänkålssallad och krämig remouladsås.

Fisk-ish med remouladsås och citronmarinerad fänkål

Ingredienser

4 portioner

Potatismos

900 g mjölig potatis
2 grönsaksbuljongtärningar
2 msk olivolja
salt
peppar

Remouladsås

2 dl pickles
1 dl växtbaserad crème fraiche (gärna havre)
1 dl vegansk majonnäs

Citronmarinerad fänkål

1 stor fänkål
1 citron
2 msk olivolja
1 ask krasse
2 förp fisk-ish à 210 g (vegetariska fiskpinnar)
2 msk olja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3626 KJ / 866 kCal
Fett51 g
Salt4.64 g
Kolhydrater76 g
Protein21 g

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Fisk-ish med äpplesmetana
Betyg 3.5 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fisk-ish med potatismos och gurka
Betyg 3.6 av 5.
25 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fisk-ish med kryddyoghurt
Betyg 2.4 av 5.
21 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tabbouleh och fisk-ish-filé med spiskumminmajonnäs
Betyg 4.6 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fisk-ish med gräslöksmajonnäs
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fisk-ish pinnar med currysmetana
Betyg 3.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga