Fisk-ish med remouladsås och citronmarinerad fänkål

6
0 Klimatsmart
Fisk-ish med remouladsås och citronmarinerad fänkål

Sugen på fiskpinnar och remouladsås fast helt i en vegetarisk variant? Är det möjligt? Japp, testa veganska fiskisch som smakar som den klassiska varianten. De proteinrika och smakrika fiskisharna steks gyllene och serveras med ett fluffigt potatismos, krispig, citronmarinerad fänkålssallad och krämig remouladsås.

Skriv ut
Fisk-ish med remouladsås och citronmarinerad fänkål

Ingredienser

4 portioner

Potatismos

900 g
mjölig potatis
2
grönsaksbuljongtärningar
2 msk
olivolja
-
salt
-
peppar

Remouladsås

2 dl
pickles
1 dl
växtbaserad crème fraiche (gärna havre)
1 dl
vegansk majonnäs

Citronmarinerad fänkål

1
stor fänkål
1
citron
2 msk
olivolja
1
ask krasse
2
förp fisk-ish à 210 g (vegetariskafiskpinnar)
2 msk
olja

För alla

Kontrollera noga innehållet i buljongen och vegopinnarna.
Innehåller gluten.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3626 KJ / 866 kCal
Fett 51 g
Salt 4.64 g
Kolhydrater 76 g
Protein 21 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept