Fisk-ish med persiljesmör, ärter och potatis

Att bjuda på fisk-ish-pinnar är det perfekta sättet att servera de som är lite skeptiska till vegetariskt. De steks gyllene i pannan, och läggs upp ihop med potatis och gröna ärter på tallriken. Ett eget persiljesmör blandar du enkelt ihop, och det blir en riktig fullpoängare till kvällens fisk(-ish)!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 45 2022

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3062 KJ / 742 kCal
Fett36 g
Salt3.8 g
Kolhydrater68 g
Protein28 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
6 stAlla gillade dessa fish-ish i familjen, det enda vi kände var att vi hellre haft en sås till en ett smör. Men gott!
Sara
Denna rätt var knappt ätbar, varken barnen eller jag tyckte om detta. Annars älskar barnen fiskpinnar, men detta var inte ens i närheten. Jag gillar vegetariska rätter, men då ska det vara gjort på riktiga råvaror, inte försöka efterlikna fisk eller andra produkter.
Martin
Enkelt o gott. Skeptiska tonåringar älskade fisk-ish!
Nicola