Fisk i kaviarsås

Fisk i kaviarsås är ett gott och lättlagat recept som bara tar 30 minuter att tillaga. Hoki eller torskfilé får sjuda i en krämig sås av grädde och kaviar innan du serverar fisken och kaviarsåsen med kokt potatis och broccoli.

Gör så här
00:06:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3232 KJ / 772 kCal
Fett36 g
Salt4.9 g
Kolhydrater65 g
Protein42 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
13 stLåter jättegott och ett plus för att det inte är så många ingredienser.
Anita
låter mycket bra med extra sås fisk kan ju lätt bli lite torr Skall genast pröva taack för tipset
Helene
Jättegott!!! Jag använder alltid Kalles dillkaviar + extra färsk dill. Eftersom vi gillar sås i familjen gör jag dubbel sats (3,5 dl mini mat grädde och 1,5 dl vatten, 1,5 dl kaviar)
Christina