Fish tacos med fiskpinnar och picklad rödlök

En enkel och snabb variant på fish tacos, där vi låter frysta fiskpinnar ta huvudrollen! Smart, snabbt och gott. Snabbpicklad rödlök, guacamole och groddar gör fiskpinnarna sällskap i tortillabröden.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2019

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2586 KJ / 618 kCal
Fett33 g
Salt2.99 g
Kolhydrater55 g
Protein22 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
12 stJättegott! 🤩
Malin
Supergott! Speciellt med tärnad mango i också 👌 Ett annat tips, använd tacobåtarna istället 😊
Linda
Väldigt god maträtt som är enkel att tillaga. Vi toppade med mango också, väldigt lyckat
Kristian
Galet gott, i synnerhet för den ringa insatsen i tid - chansade med att lägga till Piccalilli vilket bara gjorde det ännu bättre.
Lars
Blev väldigt gott och det var så lätt att göra! Glömde ta fram böngroddarna tyvärr, men det blev gott ändå och kan alltså uteslutas om man vill.
Eva-lisa
Enkelt och gott, kan varmt rekommenderas!
Åsa
Mycket gott och enkelt att laga!
Josefin
Härlig fredagsmat när man bara vill ha enkel och god comfort food. Det svåraste är kanske att steka frasiga fiskpinnar ;)
Jukka
Rekommenderar att byta ut fiskpinnar mot Icas vegetariska fisk-ishpinnar! Så gott :)
Isabell
Över förväntan, detta kommer vi göra om. /Malin
Malin