Fish & chips med remouladsås

Betyg 2.8 av 5.
40 personer har röstat
0
Fish & chips med remouladsås

Fish & chips med remouladsås är rejält och välsmakande. Du ugnsrostar morot- och potatisstavar och rör ihop den härliga remouladsåsen. Fisken vänder du i krispiga cornflakes och steker sedan.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2007

Fish & chips med remouladsås

Ingredienser

4 portioner
500 g potatis
2 stora morötter
1 msk olivolja
400 g fryst hokifilé halvtinad
3 dl osötade cornflakes
3 msk vetemjöl (fullkorn)
1 tsk salt
1 krm nymalen vitpeppar
2 ägg
2 msk flytande smör- och rapsolja
1 citron i klyftor

Remouladsås

1 burk lätt crème fraiche (à 2 dl)
3 msk bostongurka
1 msk kapris
1 sardellfilé (kan uteslutas)
lite nymalen vitpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
40 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1930 KJ / 460 kCal
Fett16 g

Testa liknande recept

Torskkroketter med polenta-fries och kaprismajonnäs
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fish and chips
Betyg 3.4 av 5.
38 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fish n’chips med curry- och äppelremoulad
Betyg 3.4 av 5.
25 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Fiskgratäng med svampsås och purjolök
Betyg 3.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Stekt hoki med kaviarsås och krossad potatis
Betyg 2 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga