Fish & chips med remouladsås

Betyg 2.8 av 5.40 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Fish & chips med remouladsås

Fish & chips med remouladsås är rejält och välsmakande. Du ugnsrostar morot- och potatisstavar och rör ihop den härliga remouladsåsen. Fisken vänder du i krispiga cornflakes och steker sedan.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2007

Fish & chips med remouladsås

Ingredienser

4 portioner
500 g potatis
2 stora morötter
1 msk olivolja
400 g fryst hokifilé halvtinad
3 dl osötade cornflakes
3 msk vetemjöl (fullkorn)
1 tsk salt
1 krm nymalen vitpeppar
2 ägg
2 msk flytande smör- och rapsolja
1 citron i klyftor

Remouladsås

1 burk lätt crème fraiche (à 2 dl)
3 msk bostongurka
1 msk kapris
1 sardellfilé (kan uteslutas)
lite nymalen vitpeppar

Gör så här

00:30:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.40 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1930 KJ / 460 kCal
Fett16 g

Testa liknande recept

Fish and chips
Betyg 3.4 av 5.38 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fish’n chips - Frasig fisk med remouladsås och potatisklyftor
Betyg 3.2 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Nordafrikansk couscouspanna med fisk
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fiskgratäng med svampsås och purjolök
Betyg 3.1 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Stekt hoki med kaviarsås och krossad potatis
Betyg 2 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Dillfisk med tapenade
Betyg 1.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad