Om du vill ha en delikat, krispig och mycket uppskattad fiskrätt ska du laga fish n´chips med curry- och äppelremoulad. Du friterar torsk i stekpanna och serverar med ugnsstekt potatis och morötter samt en himmelsk curry- och äppelremoulad.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
42 2011
Gör glutenfri: välj glutenfritt specialströbröd, servera med glutenfritt knäckebröd.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett och laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche mot Imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja), använd mjölkfritt matfett.
Gör äggfri: om man använder panko brukar det gå bra att panera fisken i bara det.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mona
2022-12-14Jag är inte så glad i fisk, men när det smakar som i detta recept njuter jag! Lagar den regelbundet, fortfarande med egna äpplen. Även pensionärer gillar den!
Stina
2020-10-12Gott! Jag fick så mycket panko och ägg kvar efter paneringen att jag skivade några tomater och panerade och stekte även dom. Det blev gott!
Carolin
2011-10-29Mycket gott, gillades av både barn och vuxna!