Filodegsflarn med rödbetor, getost och granatäppelsallad
Funderar du på vad du ska laga till middag idag? Testa detta goda filodegsflarn med rödbetor, getost och granatäpple. Filodegsflarn är en snabb variant på pizza som kan varieras i oändlighet! Vi serverar flarnet tillsammans med en god sallad.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2019
Ingredienser
4 portioner
Redan färdigt
1/3 sats ugnsrostade rödbetor (se länk i steg 3)
50 g smör
7 ark filodeg (7 ark motsvarar ca 175 g)
200 g färsk getost
ca 1 förp kokta kikärtor (à 380 g)
olivolja
salt
svartpeppar
ca 2 dl granatäppelkärnor
1 påse blandsallad (à ca 225 g)
Gör så här
Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
Har du lagat receptet?
Kommentarer