Filodegsflarn med rödbetor, getost och granatäppelsallad

Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
0
Filodegsflarn med rödbetor, getost och granatäppelsallad

Funderar du på vad du ska laga till middag idag? Testa detta goda filodegsflarn med rödbetor, getost och granatäpple. Filodegsflarn är en snabb variant på pizza som kan varieras i oändlighet! Vi serverar flarnet tillsammans med en god sallad.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2019

Filodegsflarn med rödbetor, getost och granatäppelsallad

Ingredienser

4 portioner

Redan färdigt

1/3   sats ugnsrostade rödbetor (se länk i steg 3)
50 g  smör
7   ark filodeg (7 ark motsvarar ca 175 g)
200 g  färsk getost
ca 1   förp kokta kikärtor (à 380 g)
olivolja
salt
svartpeppar
ca 2 dl  granatäppelkärnor
1   påse blandsallad (à ca 225 g)

För alla

Fri från ägg. Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Getostrullar med aprikos
Betyg 2.9 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tapenadecigarr med getostdipp
Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Paj med rödbetor, getost och lax
Betyg 3.5 av 5.
21 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kålrabbi med äpple, chèvre och vaniljdressing
Betyg 3.2 av 5.
45 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pizza med sötpotatis och getost
Betyg 4.7 av 5.
63 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Falafelsallad med fetaost och matvete
Betyg 4 av 5.
36 personer har röstat
Under 30 min att tillaga