Tapenadecigarr med getostdipp

6
1
Tapenadecigarr med getostdipp

Imponera på vännerna genom att tillaga det här avancerade tilltugget. Du fördelar mumsig tapenade på filodegsplattor och rullar ihop dem till fräcka cigarrer. Efter de har gräddats i ugnen är de redo att doppas i en salig getostdipp.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2005

Tapenadecigarr med getostdipp

Ingredienser

4 portioner
6
plattor filodeg
1
äggvita
6 msk
tapenad

Dipp

100 g
getost (chèvre)
2 dl
lätt crème fraiche
2 tsk
flytande honung

För alla

Innehåller ägg, gulten, laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentar

Anna

6/21/2014

Gjorde dippen för att doppa knäckebröd i. Använde turkisk yoghurt istället, men ingen bra idé att mixa. Det blir dressing snarare än dipp då. Bättre att gaffelmosa osten och röra i yoghurt. Tog snäppet mindre yoghurt när jag gjorde så.

Näringsvärde per portion

Energi 1780 KJ / 420 kCal
Fett 21 g
Kolhydrater 47 g
Protein 14 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept