Getostrullar med aprikos
Dessa snabba getostrullar med aprikos passar både till förrätt och på ostbrickan. Filodegen fyller du med aprikosmarmelad samt en ostkräm av ägg, getost och oregano före du rullar ihop degen och gräddar i ugnen. Servera de mumsiga rullarna och njut.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2010
Ingredienser
12 st
50 g smör
filodeg
100 g kantfri smulad getost
1 uppvispat ägg
1 msk hackad oregano
1/2 tsk aprikosmarmelad per rulle
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Är det 2 ägg? Ett för ostblandningen och ett till pensling eller? Förstår inte riktigt vikningen. Ska man inte vika in kortsidan och sen rulla på längden?
Ulrika
2024-02-06Hej Ulrika! Ja det var inte så lätt att förstå varken äggmängd eller vikning. Vi har nu försökt förtydliga receptet. Lycka till med rullarna. Hälsningar Harriet
Redaktionen
2024-02-09