Fettuccine med kronärtskockor och hasselnötter
En enkel vegopasta passar perfekt in i veckomenyn. Medan pastan kokar finns det tid att förbereda den krämiga pastasåsen beståendes av kronärtskockor, paprika, vitlök och pesto. Toppa såsen med persilja, hackade nötter, salladsärtor och sist men inte minst ruccola!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 35 2019
Ingredienser
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på peston.
Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.
Gör äggfri: välj äggfri pasta. Känsliga äggallergiker bör välja pesto utan ost med konserveringsämnet E1105 Lysozym (från ägg).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer