Ljummen pastasallad
Färsk, fylld pasta ger maximal smak för minimal insats vid spisen. Välj favoritsort och blanda med inlagda kronärtskockor, avokado och körsbärstomater. Klart!
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2012
Ingredienser
4 portioner
500 g färsk, fylld pasta (t ex med skinka)
250 g körsbärstomater
2 mogna avokador
1 burk kronärtskocksbottnar (à 400 g)
2 msk olivolja
finrivet skal av 1 citron
1 msk pressad citronjuice
1 krm salt
1 krm peppar
1 påse rucola (à 65 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi-1 KJ / 536 kCal
Fett23 g
Kolhydrater86 g
Protein39 g
Kommentar
Tillsätt varmrökt lax! Finfin picknickmat :)
Katrine
2021-03-31