Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Chiligrillade kronärtskocksbottnar

Chiligrillade kronärtskocksbottnar är mycket välsmakande. Vitlök, flingsalt och bladpersilja ger förstklassig smak åt kronärtskockan. Servera gärna till fläsk eller lammrätter.

Detta är ett recept från Buffé nr 5, 2008
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 2 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Spola av inlagda kronärtskocksbottnar i durkslag, låt rinna av ordentligt.
  2. Rör ihop smör med chilifrukt, vitlök, bladpersilja och flingsalt.
  3. Fördela skockbottnarna på ett rejält ark dubbelvikt ugnsfolie. Klicka på smöret och vik ihop paketen noga. Lägg på grillen i 10-15 minuter.

Tips

Gott till: Fläskkotletter, fläskkarré eller lammfärsbiffar.

Ingredienser

Portioner: 2
  • 1 burk inlagda kronärtskocksbottnar
  • 50 g rumsvarmt smör
  • 1/2 finhackad röd chili
  • 1 finhackad vitlöksklyfta
  • 2 msk hackad bladpersilja
  • 1/2 tsk flingsalt
  • ugnsfolie
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 955 kJ / 228 kCal
Läs mer om näringsvärden

ICA återkallar ICA Wrap med tonfisk Läs mer