Kronärtskocksmos
Servera fluffigt och fylligt kronärtskocksmos till en saftig köttbit. Moset får ljuvlig smak av potatis, kronärtskocka samt persilja och med hjälp av parmesanost blir moset krämigt och helt suveränt.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2011
Ingredienser
4 portioner
4 potatisar
1 burk kronärtskocksbottnar (à 390 g)
1 dl hackad bladpersilja
100 g riven parmesan
1 dl olivolja
salt och peppar
För alla
Fri från gluten och laktos.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt ostalternativ.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja parmesanost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, eller svensk hårdost.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Trevlig variant på potatismos. Blir lite festligare. Och gott
Solbritt
2014-08-18