Fetaostsallad med paprika och bönor
Bästa matlådan, när du vill ha en fräsch sallad. Superenkelt lägg bara dressingen i botten och salladen ovanpå. Vid servering vänder du salladen upp och ner och vips finns dressing i hela salladen.
Ingredienser
2 portioner
1 msk vitvinsvinäger
1/2 msk dijonsenap
3 msk olivolja
salt
svartpeppar
1 förp kokta stora vita bönor (à 380 g)
150 g fetaost
250 g körsbärstomater
1/2 tsk torkad oregano
1/2 gurka
1 orange paprika
50 g isbergssallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2369 KJ / 566 kCal
Fett38 g
Salt3 g
Kolhydrater30 g
Protein23 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer