Avokado- och bönsallad med fetaost

Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
2
Avokado- och bönsallad med fetaost

Avokado- och bönsallad med fetaost är en somrig, mättande och nyttig sallad som passar lika bra som ensamrätt som ett välkommet inslag på buffébordet.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2003

Avokado- och bönsallad med fetaost

Ingredienser

4 portioner
2   avokador
4   tomater
2   salladslökar
200 g  fetaost
1   burk stora vita bönor (à 400 g)
1   burk svarta bönor (à 400 g)
1   påse sallad (blandade späda salladsblad)
2 msk  olivolja
1/2 tsk  flingsalt
1 krm  svartpeppar

För alla

Innehåller inte gluten eller ägg. Mjölk ingår.
Ändra så här till mjölkfritt: byt ut fetaosten mot tofu.

Gör så här

Tips

Receptet är provlagat för 4 portioner men passar även för 10 bufféportioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

En superb sallad som mättar mycket bra!

Elisabeth

2008-07-28

Jättegod och enkel sallad som passar väldgt bra på buffébordet.

Sofia

2006-01-23

Testa liknande recept

Smokey beans med tomat och lök
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Quesadilla med bönröra, coleslaw och majskolv
Betyg 4.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Black Bean Burger
Betyg 4.5 av 5.
109 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Svart bönsalsa
Betyg 2.9 av 5.
133 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Lammrostbiff med scamorzafylld pimiento de padron
Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga