Färskostkräm med apelsin

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Färskostkräm med apelsin

En ljuvlig liten efterrätt på sötsyrlig färskostkräm med friska apelsinklyftor och ugnsrostade solroskärnor. Färskostkrämen fullkomligt smälter i munnen och är dessutom smaksatt med kardemumma och florsocker. En riktigt fest för smaklökarna!

Färskostkräm med apelsin

Ingredienser

4 portioner
250 g kvarg
1 msk florsocker
2 krm malen kardemumma
2 apelsiner
3 msk strösocker
1 dl solroskärnor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1095 KJ / 262 kCal
Fett14 g
Salt0.06 g
Kolhydrater22 g
Protein12 g

Testa liknande recept

Blåbärskompott med lime- och kardemummakvarg
Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Pistageyoghurt
Betyg 2.7 av 5.34 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Frestande laktosfria kardemummabullar
Betyg 3.7 av 5.82 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kvargpannkakor med varma bär
Betyg 4.7 av 5.46 personer har röstat
Receptet har 13 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Julknäcke med kardemumma
Betyg 4.3 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fröstekt lax med ärtkräm
Betyg 3.3 av 5.65 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad