Pistageyoghurt är ett underbart och gott recept som passar utmärkt till dessert eller som mellanmål. Yoghurt, kvarg, kardemumma och pistagenötterna blandas och serveras i små skålar med nötter, frukt och ringlad honung.
Ett recept från:
Buffé
nr 3,
2005
Fri från gluten och ägg men innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av kvarg och yoghurt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Redaktionen
2016-05-18Hej Renée! Visst låter det gott! Det går jättebra att utesluta florsockret om man vill ha den mindre söt eller undvika att äta socker. Hälsningar Michelle
Renée
2016-05-16Det låter smaskigt! Men varför ha socker i? Det finns ju kryddor att använda istället. Jag tycker att ni ska/borde skriva ett alternativ t sockret. Ex mogen banan, mango
Anders
2005-03-18Jättegott. Men receptet räckte bara till tre personer, och tillagningstiden var säkert 20 minuter eftersom det tog tid att skala pistagenötterna.