Julknäcke med kardemumma  

5
2
Julknäcke med kardemumma  

Gör ditt egna julknäcke! Detta krispiga knäckebröd är glutenfritt, och du bakar det på majsmjöl, vatten, linfrön samt pumpa- och solroskärnor. Smaksätt med kardemumma och flingsalt, och servera brödet på julbordet.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2018

Julknäcke med kardemumma  

Ingredienser

6-8
2 dl
majsmjöl
1 1/2 msk
majsstärkelse
1 dl
solroskärnor
1 dl
linfrön
1/2 dl
pumpakärnor
2 tsk
mortlad hel kardemumma
1/2 tsk
salt
2 1/4 dl
vatten
-
flingsalt att toppa med

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Rose-marie

2018-12-29

Mycket gott bröd, alla älskar det!

Maria

2018-12-19

Fattas det inte olja i receptet?

Redaktionen ICAse

2018-12-19

Hej Maria! Nej, inte i detta receptet. Så det är korrekt som det står. Hälsningar Michelle

Näringsvärde per portion

Energi 939 KJ / 224 kCal
Fett 13 g
Salt 1 g
Kolhydrater 19 g
Protein 7 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept