Julknäcke med kardemumma  

5
2
Julknäcke med kardemumma  

Gör ditt egna julknäcke! Detta krispiga knäckebröd är glutenfritt, och du bakar det på majsmjöl, vatten, linfrön samt pumpa- och solroskärnor. Smaksätt med kardemumma och flingsalt, och servera brödet på julbordet.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2018

Julknäcke med kardemumma  

Ingredienser

6-8
2 dl
majsmjöl
1.5 msk
majsstärkelse
1 dl
solroskärnor
1 dl
linfrön
0.5 dl
pumpakärnor
2 tsk
mortlad hel kardemumma
0.5 tsk
salt
2.25 dl
vatten
-
flingsalt att toppa med

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Över 60 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Rose-marie

12/29/2018

Mycket gott bröd, alla älskar det!

Maria

12/19/2018

Fattas det inte olja i receptet?

Redaktionen ICAse

12/19/2018

Hej Maria! Nej, inte i detta receptet. Så det är korrekt som det står. Hälsningar Michelle

Näringsvärde per portion

Energi 939 KJ / 224 kCal
Fett 13 g
Salt 1 g
Kolhydrater 19 g
Protein 7 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept