Färskostkräm med apelsin

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Färskostkräm med apelsin

En ljuvlig liten efterrätt på sötsyrlig färskostkräm med friska apelsinklyftor och ugnsrostade solroskärnor. Färskostkrämen fullkomligt smälter i munnen och är dessutom smaksatt med kardemumma och florsocker. En riktigt fest för smaklökarna!

Färskostkräm med apelsin

Ingredienser

4 portioner
250 g kvarg
1 msk florsocker
2 krm malen kardemumma
2 apelsiner
3 msk strösocker
1 dl solroskärnor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1095 KJ / 262 kCal
Fett14 g
Salt0.06 g
Kolhydrater22 g
Protein12 g

Testa liknande recept

Blåbärskompott med lime- och kardemummakvarg
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Frestande laktosfria kardemummabullar
Betyg 3.7 av 5.
82 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pistageyoghurt
Betyg 2.7 av 5.
34 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Julknäcke med kardemumma
Betyg 4.1 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kvargpannkakor med varma bär
Betyg 4.6 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fröstekt lax med ärtkräm
Betyg 3.3 av 5.
65 personer har röstat
Under 45 min att tillaga