Färskostkräm med apelsin

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Färskostkräm med apelsin

En ljuvlig liten efterrätt på sötsyrlig färskostkräm med friska apelsinklyftor och ugnsrostade solroskärnor. Färskostkrämen fullkomligt smälter i munnen och är dessutom smaksatt med kardemumma och florsocker. En riktigt fest för smaklökarna!

Färskostkräm med apelsin

Ingredienser

4 portioner
250 g kvarg
1 msk florsocker
2 krm malen kardemumma
2 apelsiner
3 msk strösocker
1 dl solroskärnor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1095 KJ / 262 kCal
Fett14 g
Salt0.06 g
Kolhydrater22 g
Protein12 g

Testa liknande recept

Blåbärskompott med lime- och kardemummakvarg
Betyg 3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Pistageyoghurt
Betyg 2.7 av 5.34 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Frestande laktosfria kardemummabullar
Betyg 3.7 av 5.82 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Julknäcke med kardemumma
Betyg 4.3 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kvargpannkakor med varma bär
Betyg 4.7 av 5.35 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Fröstekt lax med ärtkräm
Betyg 3.3 av 5.65 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad