Färskost med parmesan, citron och oregano

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Färskost med parmesan, citron och oregano

Med naturell färskost är det enkelt att sätta egen smak! Prova att piffa den med riven parmesan, syrlig citron och färsk oregano. Suveränt gott att bjuda till surdegsbröd eller att förgylla en soppa eller gryta med vid servering.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2017

Färskost med parmesan, citron och oregano

Ingredienser

10 portioner
300 g naturell färskost (av cream cheese-typ)
3/4 dl riven parmesan
1/2 msk finrivet citronskal
2 tsk finhackad färsk oregano
1 msk olivolja
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi456 KJ / 109 kCal
Fett10 g
Salt1.5 g
Kolhydrater1 g
Protein3 g

Testa liknande recept

  • Cream cheese board
    Betyg 4.8 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Laxröra med ost
    Betyg 4.5 av 5.46 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Ärtpesto
    Betyg 4.6 av 5.18 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Parmesan & vitlöksröra
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Kalljäst butterkaka med tapenade
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad