Cream cheese board

Betyg 4.7 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Cream cheese board

Prova en fräsch tolkning på butter board där färskost, soltorkade tomater, parmesan, citron, rosmarin och olivolja breds ut på en skärbräda. Dippa med bröd och njut!

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2022

Cream cheese board

Ingredienser

4-6 portioner
300 g färskost (av cream cheese typ)
1 dl hackad soltorkad tomat i olja
1 msk hackad färsk rosmarin
1 msk finrivet citronskal
1 dl finriven parmesan
2 msk olivolja

Till servering

bröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.7 personer har röstat

Kommentarer

Denna var så himla god och enkel! T.om kidsen gillade det!

Therez

2024-10-06

Fantastiskt gott, mycket bättre och mer prisvärt än ostdisken, värt jobbet

Patrik

2022-12-21

Helt ok! Onödigt jobb bara när det finns så mycket gott i ostdisken…..

Christina

2022-11-14

Näringsvärde per portion

Näringsvärdet är beräknat på 4 port exkl bröd.
Energi1467 KJ / 351 kCal
Fett31 g
Salt3 g
Kolhydrater8 g
Protein11 g

Testa liknande recept

Laxröra med ost
Betyg 4.5 av 5.46 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Medelhavsburgare med kalkon och färskost
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grekisk sallad med zoodles
Betyg 3.2 av 5.128 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Cruditéer med örtfärskost
Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Getostrulle
Betyg 4 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Quesadillas med fetaost och mandelspån
Betyg 3.5 av 5.105 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad