Prova en fräsch tolkning på butter board där färskost, soltorkade tomater, parmesan, citron, rosmarin och olivolja breds ut på en skärbräda. Dippa med bröd och njut!
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2022
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri färskost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut färskost och parmesan mot mjölkproteinfria ersättninsgalternativ.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, t ex parmigiano reggiano.
Näringsvärdet är beräknat på 4 port exkl bröd.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Fantastiskt gott, mycket bättre och mer prisvärt än ostdisken, värt jobbet
Patrik
2022-12-21Helt ok! Onödigt jobb bara när det finns så mycket gott i ostdisken…..
Christina
2022-11-14