Kalljäst butterkaka med tapenade

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kalljäst butterkaka med tapenade

Salt butterkaka med krämig färskostfyllning och olivröran tapenade! Finfin till en soppa eller sallad. Degen ska jäsa långsamt i kylen över natten, så förbered dagen innan du tänker servera.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2017

Kalljäst butterkaka med tapenade

Ingredienser

2 st
25 g färsk jäst
6 dl kallt vatten
2 msk finrivet citronskal
1/2 msk salt
13 dl vetemjöl special (13 dl motsvarar 780 g)
400 g färskost med örtsmak (av cream cheesetyp)
2 burkar tapenade (à 130 g)
1 ägg
4 msk pumpakärnor

Gör så här

00:10:00
00:15:00
08:00:00
00:40:00
00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per st

Näringsvärdet är beräknat per bröd.
Energi10010 KJ / 2388 kCal
Fett100 g
Salt12.06 g
Kolhydrater303 g
Protein56 g

Testa liknande recept

Rödbetsbröd med tapenade
Betyg 4.5 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pumpa- och äppelbröd i långpanna
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sparrispasta med zucchini och soltorkad tomatsås
Betyg 4.4 av 5.193 personer har röstat
Receptet har 35 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pintxos "coca de chorizo"
Betyg 3.4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vegansk pizza med tapenade, kronärtskocka och pinjenötter
Betyg 4.2 av 5.38 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Oliv- och tomatpasta med halloumi
Betyg 3.9 av 5.31 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad