Färskost med parmesan

Betyg 2.8 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Färskost med parmesan

Gör egen färskost av avrunnen gräddfil. Smaksätt med pikant parmesan och härliga örter så har du ett krämigt pålägg för alla smaker och tillfällen. Särskilt god är färskosten att servera till nybakt knäckebröd eller frukostfrallan.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2015

Färskost med parmesan

Ingredienser

6 portioner
2 dl gräddfil
1 dl finriven parmesan
1 pressad vitlöksklyfta
finrivet skal av 1/2 citron
2 msk finskuren gräslök
2 msk finhackad persilja
1/2 krm salt
1/2 krm svartpeppar

Gör så här

08:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Tyvärr sä passar detta recept inte alls till kräftor. Citronen tar över all smak. Utan citrondkal skulle nog detta va jätegott.

    Mikael

Näringsvärde per portion

Energi332 KJ / 80 kCal
Fett6 g
Salt0.44 g
Kolhydrater2 g
Protein4 g

Testa liknande recept

  • Tefatssnacks
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Surströmmingsklämma
    Betyg 4.4 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Granola scones
    Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Brysselkålspizza med taleggio
    Betyg 3.5 av 5.40 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Surströmmingsstut
    Betyg 3.9 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Plommonsylt med kanel
    Betyg 4.1 av 5.114 personer har röstat
    Receptet har 27 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad