Ett knäckebröd är ett gott sällskap till vilken måltid som helst. Här är en variant med majsmjöl och fröer som gör det hembakta knäckebrödet extra sprött och smakrikt. Det är dessutom lättbakat och glutenfritt!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2015
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Näringsberäkningen är för hela knäckebrödet.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mycket got men ja brukar ha i pumpafrön och/eller det ja har hemma. Ibland kryddor efter säsong. Tiden brukar bli ca 45 minuter så kolla tidigare än vänta 60 min.
Kristina
2020-01-16Hej Kristina! Roligt att du gillar receptet och toppen att du hittar på egna varianter. Tack för ett bra tips att kolla knäcket lite innan tiden gått ut. Alla ugnar är ju olika. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-01-16Supergott! Jag brukar dela på två plåtar istället, tycker de tunnare blir mycket godare.
Kerstin
2018-09-22Jag har gjort de här bröden flera gånger och de är beroendeframkallande. Man vill bara äta och äta. Jättegoda.
Jacqueline
2018-05-02