Färskost med parmesan

Betyg 2.8 av 5.
16 personer har röstat
1
Färskost med parmesan

Gör egen färskost av avrunnen gräddfil. Smaksätt med pikant parmesan och härliga örter så har du ett krämigt pålägg för alla smaker och tillfällen. Särskilt god är färskosten att servera till nybakt knäckebröd eller frukostfrallan.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2015

Färskost med parmesan

Ingredienser

6 portioner
2 dl gräddfil
1 dl finriven parmesan
1 pressad vitlöksklyfta
finrivet skal av 1/2 citron
2 msk finskuren gräslök
2 msk finhackad persilja
1/2 krm salt
1/2 krm svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
16 personer har röstat

Kommentar

Tyvärr sä passar detta recept inte alls till kräftor. Citronen tar över all smak. Utan citrondkal skulle nog detta va jätegott.

Mikael

2018-09-08

Näringsvärde per portion

Energi332 KJ / 80 kCal
Fett6 g
Salt0.44 g
Kolhydrater2 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Hemgjord färskost
Betyg 4.1 av 5.
32 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tefatssnacks
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Granola scones
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Surströmmingsklämma
Betyg 4.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Brysselkålspizza med taleggio
Betyg 3.5 av 5.
39 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Potatishalvor med salt topping
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga