Färsbullar i kokosmjölk
Dessa asiatiska köttbullar är ett nytt och spännande sätt att äta köttbullar på. Den krämiga kokosmjölken med de saftiga färsbullarna kombinerat med nudlar och krispiga grönsaker gör denna rätt barnsligt god!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 46 2017
Ingredienser
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på kryddmixen.
Gör glutenfri: byt ut äggnudlarna mot ris- eller glasnudlar.
Gör laktosfri: använd laktosfri mjölk.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölken mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör äggfri: byt ut äggnudlarna mot ris- eller glasnudlar.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Jättegott. Vi la till Pak choi, vattenkastanjer och rödcurry
Anders
2017-11-21