Härlig asien-inspirerad rätt serveras här med nudlar och färs i kokosmjölk. Fräs morötter, lök och fläskfärs och blanda ner panang gai-krydda samt kokosmjölk. Servera grytan med nykokta äggnudlar, färsk krispig paprika och limeklyftor som pricken över i:et.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 16 2018
Läs noga ingrediensförteckningen på kryddmixen. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt ut äggnudlarna mot ris- eller glasnudlar.
Gör äggfri: byt ut äggnudlarna mot ris- eller glasnudlar.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Rätt kryddsvag. Men sambal olek och salt gör susen.
Kjell
2021-08-31Så gott och enkelt. En av våra favorit rätter. Gör denna ofta.
Ann-sofie
2020-03-08Smakade inte så mycket, blev tyvärr ingen favorit hos oss.
Anna
2019-01-31