Härlig asien-inspirerad rätt serveras här med nudlar och färs i kokosmjölk. Fräs morötter, lök och fläskfärs och blanda ner panang gai-krydda samt kokosmjölk. Servera grytan med nykokta äggnudlar, färsk krispig paprika och limeklyftor som pricken över i:et.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
16 2018
Läs noga ingrediensförteckningen på kryddmixen. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt ut äggnudlarna mot ris- eller glasnudlar.
Gör äggfri: byt ut äggnudlarna mot ris- eller glasnudlar.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Ann-sofie
3/8/2020Så gott och enkelt. En av våra favorit rätter. Gör denna ofta.
Anna
1/31/2019Smakade inte så mycket, blev tyvärr ingen favorit hos oss.
Linda
4/18/2018Gott och enkelt. Sonen åt med god aptit. Kan kryddas lite mer till vuxen