Färs- och svamppanna är ett lättlagat, smakfullt och kryddigt recept som passar lika bra till lunch som till middag. Röran serveras med ris och hyvlade, saftiga morötter i vinäger.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
49 2012
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraichen mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour supreme (innehåller soja) och byt ut mjölken mot havre-, soja- eller risalternativ.
Kommentarer
Henrik
2014-09-02Den var ganska smaklös men . jag lät hela vätskan koka in då blev det en väldigt fyllig smak .
Egon
2012-12-06Snabbt ,enkelt och vilken bra och GOD rätt ! Tack för tipset ! egon
Camilla
2012-12-01Jag tyckte den var ganska smaklös, lite fond eller buljong hade nog gjort sig väl i färsen.