En stor pannbiff istället för många små pannbiffar. Perfekt när tiden är knapp. Till detta en krämig sås med champinjoner, crème fraiche och purjolök.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 40 2012
Fri från ägg och gluten.
Gör laktosfri: använd laktosfri mjölk och crème fraiche, byt till laktosfritt matfett eller olja.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Suprene (innehåller soja), byt till ris-, soja- eller havrebaserad mjölkersättningsprodukt, använd mjölkproteinfritt matfett eller olja.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Riktigt gott. Jag använde hälften fläskfärs och hälften nötfärs. Blev saftigt och bra.
Ebba
2020-08-21Hade kantareller i frysen så vi tog det istället för champinjoner. Fantastiskt gott och gick hem hos barnen.
Sara
2012-10-08Jättegott! Lite väl mycket potatis för vår del, men supergod och lättlagad.
Sara
2012-10-07