Svamp- och färsgryta med spirali
En smakrik gryta ovanpå en bädd av pasta passar faktiskt när som helst! Här är den gjord på färs, färska champinjoner, grädde, köttbuljong och vitlök. Ja, du förstår ju att detta går bara inte att misslyckas med. Smaklig måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 45 2019
Ingredienser
4 portioner
500 g nötfärs
1/2 msk olja
salt
peppar
1 gul lök
250 g färska champinjoner
1 vitlöksklyfta
2 1/2 dl vispgrädde
2 dl mjölk
1 köttbuljongtärning
1 msk japansk soja
1 tsk timjan
4 port pasta (gärna spirali)
65 g mâchesallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3599 KJ / 859 kCal
Fett48 g
Salt4 g
Kolhydrater60 g
Protein46 g
Kommentarer
Helt ok, lite tråkiga smaker.
Jeny
2023-05-07Snabbt att laga många trevliga smaker
Alice
2021-10-11Väldigt gott och enkelt att laga. Hela familjen åt bra.
Lotta
2019-11-14