Svamp- och färsgryta med spirali

17
2
Svamp- och färsgryta med spirali

En smakrik gryta ovanpå en bädd av pasta passar faktiskt när som helst! Här är den gjord på färs, färska champinjoner, grädde, köttbuljong och vitlök. Ja, du förstår ju att detta går bara inte att misslyckas med. Smaklig måltid!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 45 2019

Svamp- och färsgryta med spirali

Ingredienser

4 portioner
500 g
nötfärs
1/2 msk
olja
-
salt
-
peppar
1
gul lök
250 g
färska champinjoner
1
vitlöksklyfta
2 1/2 dl
vispgrädde
2 dl
mjölk
1
köttbuljongtärning
1 msk
japansk soja
1 tsk
timjan
4
port pasta (gärna spirali)
65 g
mâchesallad

För alla

Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde och mjölkdryck.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden och mjölkdrycken mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

17

Kommentarer

Lotta

11/14/2019

Väldigt gott och enkelt att laga. Hela familjen åt bra.

Ulla

11/4/2019

Snabblagat och väldigt uppskattat av hela familjen!

Näringsvärde per portion

Energi 3599 KJ / 859 kCal
Fett 48 g
Salt 4 g
Kolhydrater 60 g
Protein 46 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept