Färs- och svamppanna med pressad potatis

Recept på god och matig husman! Färs- och svamppanna gör du enkelt av bland annat morötter, champinjoner, nötfärs och matlagningsgrädde. Servera den rejäla grytan med pressad potatis.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 20 2011

Gör så här
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3245 KJ / 560 kCal
Fett25 g
Kolhydrater50.1 g
Protein33.4 g

Kommentarer
8 stGott och lättlagat! Följde tipset att ta 3 dl grädde och 1 dl mjölk.
Sara
Mycket gott! Tog blandfärs i stället för nötfärs och 1.5 dl mellanmjölk o 1.5 dl vispgrädde. I och med att vi hade färskpotatis så kokte vi bara potatisen. Blev inte alls torrt!
Lena
Hej! Har gjort denna rätt helt vegansk det blev lika gott som original receptet.
Tarja
Väldigt god. Tog 3dl vispgrädde och 1dl mjölk. Nästa gång blir det något syrligt till också.
Lars-emil
Bytte champinjonerna mot kantareller och matlagningsgrädden mot vanlig vispgrädde. Blev kanongott. Åt det som det var, utan potatis till.
Jenny
Jag la till x-tra grädde enligt kommentarerna. Och så använde jag älgfärs (kalv) - fantastiskt gott!!!
Christin
Väldigt torrt så nästa gång kommer det bli extra grädde i, speciellt till matlådan dagen efter.
Oscar
Gott! Fick dock över 600g morötter i kassen, eftersom den ena moroten var bamsestor! Tycker inte att man ska behöva kontrollväga för att inte råka "överdosera" med 50%!
Annika