Smörstekt torsk med ragu på champinjoner och rökt sidfläsk
Smörstekt torsk med ragu på champinjoner och rökt sidfläsk är en uppskattad middagsrätt med många färger och smaker. Servera torsken med potatispuré.
Ingredienser
4 portioner
4 bitar torskfilé, sej eller hoki (à 150 g)
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
2 msk smör eller margarin
Ragu
100 g rökt sidfläsk (eller bacon, strimlat)
200 g champinjoner (skurna i 1/4- delar)
1 rödlök (strimlad)
1/2 msk balsamvinäger
salt och peppar
1/2 dl bladpersilja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Så underbart gott!!! Serverade ett potatismos till, gjort på mandelpotatis, vitt vin och västerbottenost.
Maria
2011-04-20Så gott, perfekt smakkombination. Pröva!
Anna
2005-11-22RAGU: 0.50 ????balsamvinäger 0.50 ????bladpersilja
Tony
2002-06-15